Görgős konténerek
AZ AVERMANN-HORVÁTH KFT. ÉVENTE TÖBB, MINT 800 DARAB GÖRGŐS KONTÉNERT GYÁRT
 

Görgős Nyitott / Zárt konténerek

A konténerek kialakítása a különféle anyagok szállítása érdekében változó. 4 - 6 mm-es fenéklemezzel és 3 - 4 mm–es oldallemezzel készülnek, mely oldallemez 750 mm-enként  4mm-es hidegen hajlított  „U” profillal van merevítve. A felépítmény egy melegen hengerelt 180–as U és 180 I szelvényekből összehegesztett stabil szerkezetű hordkeretre van építve. Ez a hordkeret foglalja magába a „kampót” mely a konténer mozgatására szolgál. A konténerre 1 pár 250–es görgő van szerelve melyen a berendezés a szállító jármű segítségével a földön tolható, illetve húzható. A konténer hátsó ajtaja kétfelé nyílik és egy rúdzár segítségével alul és felül zárható. A nyitott verzióban eltolható ponyvás tető is rendelhető. A zárt konténereknél a tető zártszelvény hegesztett keretből valamint 2 mm-es mélynyomott, vízelvezető acéllemez borításból kerül összeállításra.  A tartályok megfelelnek a DIN 30722 nemzetközi szabványnak. Rendkívül stabil, hegesztett AVERMANN konstrukció.  

Az AVERMANN-HORVÁTH KFT által gyártott görgős nyitott és zárt konténerek 4000 mm hosszúságtól 8750 mm hosszúságig, 500 mm magasságtól 2250 mm magasságig (DIN szabvány szerinti belső méretek) igény szerint rendelhetők

 

 

Görgős konténerek felnyíló válaszfalakkal (szelektív hulladékgyűjtő)

 

A konténerbe igény szerinti mennyiségű válaszfal építhető, amelyek függőleges helyzetben rögzíthetők. Az ürítéskor a rögzítéseket oldani kell a majd a konténer billentésével a hulladék rekeszenként kiüríthető. Ez a megoldás lehetővé teszi a szelektív gyűjtést, illetve a szelektív ürítést.

 

 

 

 

Görgős, nyitható tetővel rendelkező konténerek

 

A tető egy fogasléces emelőszerkezettel nyitható illetve zárható. Ez lehetővé teszi, hogy a konténer tárolás és szállítás közben zárt egységként funkcionáljon de rakodáskor nyitottként kezelhető. A konténer hátsó ajtaja kétfelé nyílik, egy rúdzár segítségével alul és felül zárható. A mozgatható tető zártszelvény hegesztett keretből valamint mélynyomott, vízelvezető acéllemez borításból kerül összeállításra. Az oldalfalakhoz zsanérokkal csatlakozik, melyek biztosítják a tető elfordulását. A tető mozgatásához szükséges  3 t –ás fogasléces emelő a homlokfalon kerül elhelyezésre. A tető a fogasléces emelő segítségével maximum 85 ° -ig nyitható. 

 

 

Görgős bálaszállító konténerek

 

A) tető, homlok és hátfal / melyek a tető szintjéig érnek / acélból készülnek, oldalponyvával, kivehető oldalajtókkal,  középen rakoncákkal, a merevséget ponyvatartó lécek biztosítják        

B) kivehető oldalajtókkal, középen rakoncákkal, elől-hátul fix homlokzattal,

C) oldalajtók nélkül, spaniferes rögzítési lehetőség, elől-hátul fix homlokzattal

 

 

 

Görgős, daruzható konténerek

Szerkezetileg megegyezik a görgős, nyitott konténerekkel, ugyanakkor a homlokfal és az emelőkampó közötti 1 méteres hely szabadon van hagyva egy daru beépítéséhez.